Tuulilasin vaihto

Henkilöauton kovavahaus 0€ tuulilasin vaihdon yhteydessä alekoodilla: TK23

VAKUUTUSYHTIÖIDEN HYVÄKSYMÄ   TUULILASIN KORJAUS JA VAIHTO

Mikäli lasiin tullut vaurio on sellainen ettei sitä voida enään korjata, niin myös tuulilasin vaihto onnistuu kaikkiin automerkkeihin, maailman suurimman autolasivalmistajan laadukkailla laseilla.

Nykyautoissa olevat tuulilasit ovat liimakiinnitteisiä ja siksi vaikuttavat korin jännitykseen. Tämän vuoksi on tärkeää turvallisuuden kannalta että tuulilasi olisi ehyt.

Asennamme tuulilasien lisäksi myös takalasit ja sivulasit kaikki autoihin ja korimalleihin. Tuulilasin vaihdossa aikaa menee noin puolipäivää, auto otetaan työn alle aamulla ja laitamme viestin iltapäivällä kun auto on noudettavissa. Tuulilasin vaihto aika vaihtelee jonkin verran automerkin ja automallin mukaan keskimääräinen tuulilasin vaihto on aika 4-6tuntia. 

TUULILASIN KALIBROINTI

Yhä useammat uudet ajoneuvot on varustettu kehittyneillä kameraan tai tutkaan perustuvilla avustusjärjestelmillä, kuten automaattisella hätäjarrutuksella, automaattisella vakionopeuden säädöllä, mukautuvilla valoilla, kaistanvahdilla tai pysäköintiavustimella. Näiden järjestelmien tarkka kalibrointi tuulilasin vaihdon jälkeen on tärkeää, koska pienikin suuntausvirhe voi aiheuttaa virheen järjestelmän toiminnassa tai estää sen toiminnan kokonaan. Suoritamme tuulilasin vaihdon yhteydessä tarvittavat kalibroinnin sekä muut tarvittat erikoistyöt aina automaattisesti mikäli se on tarpeen. 

VAKUUTUSYHTIÖIDEN HYVÄKSYMÄ TUULILASIN VAIHTO JA KORJAUS

LASIVAKUUTUS

Mikäli autossa on lasivakuutus, tuulilasin iskemän korjaus on teille ilmainen. Teidän ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, sillä me hoidamme sen puolestanne (Fennian asiakkaiden tulee tehdä vahinkoilmoitus). Tuulilasin vaihdossa maksatte ainostaan vakuutuksenne mukaisen omavastuuosuuden. Loppusumma maksetaan vakuutusyhtiön toimesta.

TUULILASIN PYYHKIJÄNSULAT

Tuulilasin vaihdon yhteydessä suositellaan aina vaihtamaan myös uudet sulat, koska vanhat ja kovettuneet sulat saattavat tehdä naarmoja uuteen tuulilasin. Meiltä löytyy laaja valikoima Valeon rungottomia laatu pyyhkijöitä.

Voimme vaihtaa tuulilasin pyyhkijätsulat teille veloituksetta mikäli ostatte sulat tuulilasin vaihdon yhteydessä.

SIJAISAUTO       

Tuulilasin vaihdon ajaksi meiltä on myös saatavissa sijaisauto. Kun varaatte aikaa tuulilasin vaihtoon on hyvä samalla varata myös tarvittava sijaisauto hyvissä ajoin.

Mikäli teillä on lasivakuutus jollain vakuutusyhtiöillä on myös mahdollisuus veloituksettomaan sijaisautoon tuulilasin vaihdon ajakis. Tämä kannattaa tarkistaa omasta auton vakuutuskirjasta.