Lasien tummennus

Suojaa ja tyyliä

Autolasien tummennus: ulkonäkö, mukavuus ja turvallisuus. 

Tummennettujen autolasien etuja alkuperäisiin, kirkkaisiin laseihin verrattuna:

Viilentää

Kuumina kesäpäivinä auton sisälämpötila voi nousta todella korkeaksi. 3m – auringonsuojakalvo vähentää auringon säteilylämpöä jopa 70 prosenttia.  

Murtoja ennaltaehkäisevä suoja

Tilaisuus tekee varkaan. Vain se, että autossa on näkyvillä jotain arvokasta, saa varkaan ottamaan murtautumisriskin. 3m – ikkunakalvon tarjoama näkösuoja toimii tehokkaasti ennaltaehkäisten automurtoja.

Matkustusmukavuutta ja suojaa ulkopuolisten katseilta

Ulkopuolisten ihmisten huomio saattaa välillä tuntua rasittavalta. Auton kuljettaja ja matkustajat ovat aina selvästi näkyvillä, vaikka monesti he haluaisivat välttyä auton sisälle suuntautuvilta tunkeilevilta katseilta.Tähän auttaa lasien tummennus, jonka avulla ajaja ja matkustajat saavat helposti lisää matkustusmukavuutta ja omaa rauhaa. Voit valita tummennuskalvovahvuuksistamme haluamasi, ja saat kaipaamaasi yksityisyyttä autoiluun.

Suojaa häikäisyltä

Autolasien tummennus vähentää silmien rasitusta, kun aurinko ja kirkas lumi heijastuksineen sekä vastaan tulevien autojen ajovalot häikäisevät. Ajelu autolla, jossa on tummennetut autolasit, on tällöin paljon miellyttävämpää.

Lisää turvallisuutta

Tummentamisen ansiosta autolasien kestävyys kaksinkertaistuu, eikä auton lasi murene sirpaleiksi onnettomuustilanteessa vaan jää kokonaan kalvolle. Tummennettujen lasien avulla vähennät itseesi ja perheeseesi kohdistuvia riskejä, joita onnettomuustilanteissa voi syntyä lasinsirpaleiden aiheuttamista haavoista.

Kohentaa ulkonäkö

Laadukkaasti tehty tummennus tekee myös auton ulkonäöstä huomattavasti sporttisen ja tyylikkäämmän, voit valita mieleisesi kalvon tummuusasteen.

Sedan: 5lasia 350€ / 7lasia 430€

Farmari: 5lasia 360€ / 7lasia 440€

Suv: 5lasia 370€ / 7lasias 450€

Erikoisautot: Pyydä tarjous